Events en Ceremonies

Ik organiseer verschillende soorten events, waaronder one day retreats, shamanic breathwork ceremonies en healing circles.

Deze ceremonies bestaan vanuit verschillende elementen waar het sjamanisme een groot onderdeel van is.
Het sjamanisme is een van de oudste vormen van spiritual healing die er bestaat, en komt uit alle hoeken van de wereld. Sjamanen geloven dat de oorzaak van ziekte en kwalen altijd te herleiden is tot spirituele onbalans, het sjamanisme richt zich op het herstellen van die balans. Zo weten we allemaal dat onderdrukte emotionele pijn, stress, angst of woede zich fysiek zal uitdrukken, ook al zijn al deze toestanden fijnstoffelijk van aard. En we kunnen zien hoe iemand door het leven kan gaan met ‘een zware last op de schouders’ en hoe zich dat uitdrukt in de visie & zijnstoestand (spiritueel), gevoelsleven (emotioneel), overtuigingen (mentale) evenals het fysieke lichaam. 

Ik werk samen met mijn spiritguides en krachtdieren, met mijn drum en plantmedicijnen. Ik ben geen sjamaan, maar ik werk met sjamanistische elementen en vanuit de sjamanistische visie.

Tijdens de ceremonies en healing circles werk ik met twee heilige plantmedicijnen uit de amazone. Sananga oogdruppels en Rapé, uitgesproken als ha-pee. In combinatie met Reiki healing en therapie vanuit de holistische en sjamanistische visie is dit een hele bijzondere healing sessie wat jou diep inzicht kan geven, en op diepere lagen kan helpen met het loslaten van vast zittende blokkades en emoties.

 Sananga is een krachtig en heilig medicijn uit de Amazone. Gemaakt van de wortelschors van een struik genoemd Apocynaceae die diep in de Braziliaanse Amazone groeit. Traditioneel wordt Sananga gebruikt door de inheemse stammen van Brazilië om hun zintuigen (visie, bewustzijn, concentratie, kracht) voor jacht te stimuleren. Sananga wordt gebruikt om de visie te verbeteren en onze connectie te versterken met spirituele wereld en om ons derde oog te openen.

Het helpt de pijnappel klier of pineal gland op te schonen, te activeren en te ontkalken. Sananga zal je spirituele visie en bewustzijn vergroten en je vermogen om de intenties van anderen te lezen vergroten. Afgezien hiervan worden de druppels ook gebruikt voor het genezen en verbeteren van vele oculaire problemen, zoals bijziendheid, diepte en kleurperceptie, definitie van beelden en nauwkeurigheid van detectie. 

 

Omdat deze druppels zulke krachtige effecten op uw visualisatie kunnen uitoefenen, worden ze ook vaak toegepast vóór of tijdens andere plantceremonieën, om visualisatie en spirituele inzichten te vergroten. Hoewel Sananga beroemd is vanwege de effecten op zicht en visualisatie, wordt dit medicijn beschouwd als een inheems remedie voor alle doeleinden. De spirit van Sananga helpt om diep te reinigen op energetisch, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het helpt je om de deblokkeren, het openen van alle chakra's en om vastzittende energie los te maken. Sananga brengt ook diepe processen op gang.

 Rapé is een plant medicijn ook afkomstig uit de amazone en heeft een geneeskrachtige, helende en zuiverende werking. Het ontgift het lichaam en de geest en helpt tevens om vast zittende negatieve energieën, bacteriën en schimmels uit het nasale gebied te verwijderen. Het balanceert linker en rechter hersenhelften en ook je chakra’s. Rapé werkt vaak aardend en kalmerend. Rapé wordt al duizenden jaren door inheemse stammen gebruikt. Het hoofdbestandsdeel is tabak met vele andere helende planten, kruiden en zaden. Iedere Tribe heeft zijn eigen Rapé en verschillende werkingen. Het wordt met een pijpje, in de neusgaten geblazen.

 

Tijdens de shamanic breathwork ceremonies en healing circles zijn er altijd ervaren spaceholders aanwezig en werken als team van begeleiders nauw samen om jou te dragen en professioneel te begeleiden in je proces. We zijn allemaal in verschillende werkvelden gediplomeerd en gecertificeerd en zijn we er voor nazorg, mocht dit nodig zijn. Na een ceremonie kun je altijd bij ons terecht met vragen of hulp.

De shamanic breathwork ceremonie is een ceremonie waarbij we eerst een cacao ceremonie doen waarbij we sacred cacao drinken, sananga krijgen en dan doorgaan in een shamanic breathwork journey. Cacao opent het hart, sananga maakt je visie breder en de verbonden ademhaling en prachtige muziek zorgen ervoor dat je op reis gaat in jezelf. Wij als spaceholders zullen je bijstaan met energetisch werk. Alles spaceholders zijn opgeleid in de reiki en kunnen een mooie bijdrage leveren aan jouw proces.

De healing circle is een ceremonie waarbij we werken met rapé, sananga en soundhealing. Dit is een ceremonie waarbij veel loskomt op diepere lagen, en waar je weken later nog steeds de werking van kunt ervaren. Het is een detox voor de body, mind en soul. Wederom ook bij deze ceremonie zullen de spaceholders je dragen en bijstaan in de proces met energetisch werk.

De one day retreats zijn altijd weer anders, de ene keer doen we een dag met yoga, meditatie en therapeutisch werk en een andere keer is het een dag vol met tantrische oefeningen, ook zijn er ademevents waarbij een dag aan de slag gaan met ademwerk en het helen van diepere lagen.

 We organiseren maandelijks ceremonies en events, houdt de agenda in de gaten voor de komende periodes.

 

 Mocht je als bedrijf intresse hebben in een one day retreat, ceremonie of ademsessie als bedrijfsuitje, alles is mogelijk!