Opleiding & Cursus

Bij mij kun je terecht voor Reiki cursussen van Reiki 1 tot Reiki master teacher. 

Ik geef de Reiki 1 en 2 cursus in 1 dag, de Reiki master en Master teacher is een traject die voor iedereen verschillend is waar je bent in je proces. Ik geef deze cursussen zowel individueel als in kleine groepjes. Daarnaast ben ik onlangs ook gestart met Reiki 1 voor kinderen vanaf 10 jaar.

Reiki is voor iedereen en fantastische basis om je spiritueel te ontwikkelen en om te leren werken met je intuïtie en energie.

Daarnaast geef ik een paar keer per jaar een Spaceholder training. 

Op vrijdag 31 mei start ik weer een nieuwe spaceholder training.

Deze training richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden en bewustzijn voor spaceholding in het kader van diepgaand proceswerk, waarbij spaceholders worden voorbereid om anderen te begeleiden bij transformatieve innerlijke reizen en groeiprocessen.
We gaan werken met de adem en milde plantmedicijnen en je kunt na deze training als spaceholder aan de slag of zelf starten met workshops/ceremonies.

Daarnaast zal deze training een intens proces zijn voor jezelf om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel niveau. Je zult ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen binnen dit werkveld en welke stukken, patronen en overtuigingen jou nog tegenhouden om vanuit je volle potentieel te gaan leven en werken.

We gaan de eerste 3 lesdagen in op een aantal belangrijke aspecten van proceswerk en spaceholding waaronder:

  •  De definitie van spaceholding in het kader van proceswerk en persoonlijke transformatie
  • Verkenning van de rol als spaceholder in het begeleiden van diepgaande processen en persoonlijke groei
  • Praktische tips en technieken om een sfeer van vertrouwen en openheid te bevorderen
  • Ontwikkelen van energetisch bewustzijn en grondingstechnieken voor spaceholders in proceswerk
  • Het belang van zelfzorg en het beheren van persoonlijke energie tijdens intense begeleidingssessies
  • Diepgaand luisteren en empathie
  • Omgaan met weerstand, emotionele blokkades en verstoringen in proceswerk
  • Integratie en verdieping, en het bevorderen van groei, transformatie en zelfbewustzijn door middel van reflectie en verdieping.

Ook leer je o.a basic ademtechnieken, de basics van trauma en het zenuwstelsel, je leert over hoe te werken met energie, somatisch lichaamswerk, je eigen workshop/ceremonie te organiseren, en je leert hoe te werken met cacao, blauwe lotus, rapé en sananga.

De laatste lesdag krijgt iedereen de gelegenheid om zelf een korte ceremonie of workshop te geven (hier krijg je hulp bij) aan de rest van de groep, waarna certificering volgt en we er een gezellige middag van gaan maken samen,

Deze training ga ik in 4 losse dagen geven, in 4 weken. Een lesdag is van 10.00 - 15.30 en zal plaatsvinden in Groningen.

Na de training ontvang je een certificaat van deelname, en kom je in een waardevolle community terecht waar je van elkaar kan leren en eventueel kan samenwerken met mij of anderen van de groep.

Besluit je je voor 1 mei aan te melden, dan betaal je maar 444,- na 1 mei is dit 555,- 

Betalen in termijnen is mogelijk.